Tandartsenpraktijk Tong
   Agaat 2
   3641 XB Mijdrecht

   0297 - 778 544

   info@tandartsenpraktijktong.nlNieuws
WEBSITE IN ONDERHOUD


                                           Website In Onderhoud Reparatie Waarschuwing 3drendering Stockfoto en meer  beelden van Bord - Bericht - iStock                                    

 


Geachte bezoeker van onze website,

Op dit moment is onze website in onderhoud en kunnen wij u helaas niet de informatie verschaffen over onze praktijk en over ons team.

Alle informatie verschaffen wij telefonisch via 0297-778544

 

Wel kunt u onze artikelen lezen en u kunt zich ook gewoon inschrijven via ons inschrijfformulier.

Onze excuses voor het ongemak.

 
TANDARTSEN WILLEN HEIPEN MET VACCINEREN

     

                                   

       

UITHUIZEN – Volgens de KNMT willen honderden tandartsen helpen met vaccineren. Praktijkhouder Feije van Marrum uit Uithuizen is er hier een van. “We zetten nu ook al vijftien tot twintig prikken per dag, op een lastigere plek.”

De KNMT heeft inmiddels twee keer de prikdiensten van tandartsen aangeboden bij het ministerie, vertelt Van Marrum. “De eerste keer toen we net gesloten waren met z'n allen. Toen werd gezegd: hulp is eerst nog niet nodig. Vorig week hebben we dat nogmaals aangegeven.”

Aan een gebrek aan ervaring kan het volgens Van Marrum niet liggen. ‘'We oefenen al heel veel. Vijftien tot twintig prikken zetten we wel op een dag. Op een lastigere plek, in de mond.” Van Marrum denkt dat het antwoord schuilt in de hoeveelheid vaccins die beschikbaar is. “Misschien worden we straks pas gevraagd, als er zoveel vaccins zijn dat ze het niet op tijd weg kunnen prikken.”

Er gelden strenge regels voor de vaccinatielocaties. Mensen moeten voldoende afstand kunnen houden en mogen na de vaccinatie niet gelijk naar huis. Iedereen die gevaccineerd is moet vijftien minuten blijven wachten, omdat het mogelijk is dat mensen naar worden na een prik. Ze kunnen flauwvallen of bijwerkingen ondervinden.

“Vaccineren in een kleine praktijk is misschien wat omslachtig, maar bij een praktijk met een grote wachtkamer zou dat prima kunnen.” Veel andere obstakels ziet van Marrum niet. “Behalve dat het logistiek heel duidelijk moet zijn wie waar zijn prik haalt.”

 

Bron; Dental Tribune

Geplaatst: 28-4-2021

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 46