Tandartsenpraktijk Tong
   Agaat 2
   3641 XB Mijdrecht

   0297 - 778 544

   info@tandartsenpraktijktong.nlTeam

 

 

 

 

"Wij willen graag het bezoek aan onze mooie praktijk, voor al onze patinten zo aangenaam mogelijk maken. Laat het ons weten als u speciale wensen heeft, informatie wenst over de behandeling, tegen de behandeling opziet of wat dan ook. Voor zover het in ons vermogen ligt, willen wij ervoor zorgen dat uw bezoek aan de tandarts wat plezieriger wordt."
Quotatie Jeannette de Vries (senior assistente)

In de huidige setting bestaat ons team uit twee tandartsen, drie assistentes en een voedingskundige/ditiste.
Wij stellen ons aan u voor.

 

Assistenten

 


                                                   jeanette

Jeannette de Vries werkt al sinds 1982 in deze praktijk. Eerst vele jaren aan de Proostdijstraat samen met Gerda, en ook al weer heel wat jaren met Mettie en Connie.

                                                   Connie

Connie van Mil heeft vele betrekkingen gehad maar heeft uiteindelijk in 2001 haar vaste plaats ingenomen in onze praktijk. Na tandheelkunde is paardrijden n van haar grote passies.

 

                                                    

Undraa Nyamsambuu werkt sinds januari 2017 bij ons in de praktijk. Daarvoor heeft zij gewerkt in de Tandartsenpraktijk PC Hooft in Amsterdam. Uundra is een fijne assistente die goed in ons team past en een hoop ervaring en kennis heeft meegenomen naar onze praktijk.

 

 

Tandartsen

                                                    Jim Nai Chung Tong

                                                      

J. Nai Chung Tong begon zijn studie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en studeerde af aan de Radboud Universiteit te Nijmegen in 1990. Na n jaar te hebben gewerkt bij tandarts van Schijndel te Utrecht, kwam hij terecht bij tandarts Capel te Mijdrecht, alwaar hij in 1993 maat werd van de maatschap Capel en Tong. In 2008 richtte hij de huidige Tandartsenpraktijk Tong op.

 

                                                     Warda Sedighi

                                                     

Warda Sedighi behaalde haar tandartsdiploma aan ACTA Amsterdam in september 2015 en heeft gewerkt in praktijk Rijkse in Amsterdam en met ortho Kramer in Alkmaar. Zij heeft haar diensten vanaf 4 april 2016 voor drie dagen per week ter beschikking gesteld aan onze praktijk. 

 

                                                                   Britta Graf

                                            

Britta Graf versterkt sinds augusutus 2016 ons team. Zij is sinds 1998 tandarts en heeft in diverse praktijken algemene tandheelkunde gedaan, waaronder 11 jaar in Mijdrecht. Daarnaast is zij sinds 2002 verbonden aan Centrum Bijzonder Tandheelkunde waar zij op verwijzing in teamverband, angstige volwassenen, kinderen en gehandicapten behandelt met hun specifieke zorgvraag.
Sinds 2007 heeft zij de opleiding tandarts-angstbegeleiding (3 jarige specialisatie) afgerond. Mocht u of uw kind bang zijn voor de tandarts, schroom niet, u bent bij haar aan het goede adres. Ook voor diegenen die niet bang zijn, kunnen rekenen op haar vaardigheden, om de behandeling prettiger te laten verlopen.

 

   

 

                                                                 Chistaan van Veen                                              

                                                   

                               

Sinds januari 2018 hebben wij Christiaan van Veen als derde tandarts in onze praktijk mogen verwelkomen. Christiaan is een goede bekende uit onze regiogroep van tandartsen. Hij is in 1998 afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam en heeft daarna het specialisme tot tandarts-endodontoloog in 2005 afgerond. Deze specialisatie houdt zich bezig met de complexere en gecompliceerdere behandelingen en diagnostiek van het wortelkanaal. Met zijn kennis en kunde levert hij een enorme bijdrage aan onze praktijk.